2810220808 6977808027 Πλ. Κορνάρου 27, Ηράκλειο ioannis.nikiforos@ininsurance.gr
 
 
   
   
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
InInsurance - Ιωάννης Β. Νικηφόρος | Ασφαλιστικός Πράκτορας - Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ηράκλειο Κρήτης


Κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, είναι σίγουρο ότι έχει ανάγκη ενδελεχούς ασφαλιστικής κάλυψης προκειμένου να μπορεί να εστιάσει απερίσκεπτη στην ανάπτυξή της.

Στην επιχείρησή μας “InInsurance” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, σας παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης που μπορούν να σας εξασφαλίσουν κάλυψη από κάθε πιθανό κίνδυνο.
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ο ασφαλιστικός πράκτορας και συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων, Ιωάννης Β. Νικηφόρος, έχοντας ολοκληρώση την εκπαίδευσή του στην IFAAcademy, στα προγράμματα IRMA και BRM μπορεί να μελετήσει την επιχείρησή σας σε βάθος, να εντοπίσει πιθανούς κινδύνους και να σας προτείνει τις καλύτερες  λύσεις.
 
 
 
 
     
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Προσφέρουμε προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν εσάς και την επιχείρηση σας. Τα προγράμματα ασφάλισης για επιχειρήσεις προσαρμόζονται αναλόγως το αντικείμενο της επιχείρησης σας και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
 
     
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Διαθέτουμε τα ιδανικά προγράμματα ασφάλισης για εσάς που θέλετε να είστε καλυμμένοι από κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά των εμπορευμάτων και των φορτίων σας.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
 
     
 
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Προσφέρουμε πλήθος ευέλικτων προγραμμάτων ασφάλισης αστικής ευθύνης σε επιχειρήσεις καλύπτοντας την ευθύνη τους απέναντι σε τρίτους, για περιπτώσεις σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
 
     
 
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η ανάγκη για νομική προστασία μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή στη ζωή ενός επαγγελματία. Διαθέτουμε τα ιδανικά προγράμματα νομικής προστασίας, για κάθε είδος και μορφής επιχείρηση.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε κερδίσει πολλούς πιστούς πελάτες που μοιράζονται το όραμά μας και μας εμπιστεύονται για την ασφάλεια και την ευημερία της επιχείρησής τους.  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί
να βρούμε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα.