2810220808 6977808027 Πλ. Κορνάρου 27, Ηράκλειο ioannis.nikiforos@ininsurance.gr
hero image
 
 
   
   
InInsurance
Ιωάννης Νικηφόρος & Συνεργάτες | Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές Ηράκλειο Κρήτης


Η επιχείρησή μας “InInsurance” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρο της ασφάλισης, προσφέροντας εξατομικευμένα και καινοτόμα προγράμματα σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Ηράκλειο, στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, προτείνοντάς του ασφαλιστικά προγράμματα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής
Ιωάννης Νικηφόρος


με χρόνια παρουσία στο χώρο και συνεχή επιμόρφωση, είναι πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη.

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στην IFAAcademy, στα προγράμματα IRMA και BRMA, επιδιώκοντας να σας προσφέρει τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα για την προστασία της επιχείρησής σας από πιθανούς κινδύνους και την δημιουργία ενός ασφαλούς αύριο. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο οποιαδήποτε
στιγμή μας χρειαστεί!

 
     
  Είτε θέλετε να ασφαλίσετε την οικία, την επιχείρηση ή την περιουσία σας, είτε το προσωπικό της επιχείρησής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και οι συνεργάτες του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλύσουν τις ανάγκες σας και με βάση τις οικονομική σας δυνατότητα να τις καλύψουν στο μέγιστο βαθμό.
 
     
  Παρέχουν συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης, από την κατάλληλη επιλογή προγράμματος ασφάλισης, έως τη σωστή και άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ζημίας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους και να τους εξασφαλίσουμε ένα αύριο χωρίς άγχος.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί
να βρούμε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα.